Rostbef - stek wo這wy


stek wo這wy, wo這wina, mi瘰o wo這we, rostbef, tek kruch soko堯w, stek, wo這wina doj瞠wajaca Rostbef jest du穎 chudszym kawa趾iem wo這winy w por闚naniu do antrykotu, dlatego najlepiej go zamarynowa. Idealna do marynowania nadaje si cytryna, limonka, ocet balsamiczny a wszystko to po陰czone z olejem i przyprawami. W 瘸dnym wypadku nie nale篡 soli wo這winy przed obr鏏k termiczn, stanie si gumowata i jak podeszwa. Rostbef jest tyln cz窷ci tuszy wo這wej, jest bardzo delikatny i praktycznie nie posiada przerost闚 t逝szczowych. Rostbef zawiera mniej kalorii w por闚naniu do bardzie przero郾i皻ego t逝szczem antrykotu, i posiada wi璚ej bia趾a.










Warto軼i od篡wcza w 100 gramach surowego rostbefu

Warto嗆 energetyczna Bia趾o W璕lowodany T逝szcz Cholesterol Woda

628 kJ
(150 kcal)
22 g 0 g 7 g b.d. b.d.








naparze.com.pl (2015)
Wykorzystywanie jakichkolwiek cz窷ci tego serwisu bez pisemnej zgody autora jest zabronione.
Eliasz LTD