Wo這wina mielona, danie tatarskie


danie tatarskie soko堯w, danie datarskie kraina mi瘰a, wo這wina mielona Sk豉dniki: mi瘰o wo這we 80%, woda, regulator kwasowo軼i E325, E331, s鏊, olej rzepakowy, b這nnik z grochu, skrobia z grochu, naturalne substancje aromatyczne, przeciwutleniacz E301, hydrolizat bia趾a sojowego, glukoza, wzmacniacz smaku E621, E635, ekstrakt dro盥穎wy, aromat, substancja konserwuj帷a, E250

Danie tatarskie to 鈍ietny spos鏏 na szybkie i 豉twe przygotowanie nie tylko s造nnego tatara, ale i tak瞠 smacznych pulpet闚 czy kotlet闚 mielonych.
Wo這wina jest bardzo od篡wczym mi瘰em, a warto嗆 kaloryczna zale篡 g堯wnie od ilo軼i t逝szczu w mi瘰ie.
Mi瘰o wo這we to doskona貫 廝鏚這 witamin z grupy B oraz takich minera堯w jak 瞠lazo i fosfor, zawiera tak瞠 du穎 cennego bia趾a dlatego jest mi瘰em odchudzaj帷ym.

tatar wo這wy soko堯w, mi瘰o mielone wo這we na tatara

Niepo這mice 2011, Piotr Eliasz