Makaron po w這sku nadziewany mi瘰em w sosie pomidorowym


Sk豉dniki (2 - 3 porcje):

20szt. Makaron rurki du瞠 lub makaron do cannelloni
500g. Mi瘰o wo這we mielone (Soko堯w tatar wo這wy 2x250g.)
500g. Sok pomidorowy Tomatera
1 szt. Cebula

makaron rurki du瞠 mi瘰o wo這we mielone, tatar wo堯wy sok pomidorowy tomatera cebula

Przyprawy:
Pieprz i s鏊, przyprawa do kuchni w這skiej, cukier

pieprz i s鏊 przyprawa do kuchni w這skiej cukier bia造

Przygotowanie:
makaron rurki cannelloni W pierwszej kolejno軼i zrobimy farsz do makaronu, cebul obieramy i 軼ieramy na drobnym oczku do miski w kt鏎ej b璠ziemy wyrabia mi瘰o.
mi瘰o wo這we mielone, sok pomidorowy, s鏊, pieprz, cebula, przyprawa kuchni w這skiej Wrzucamy 500 g mi瘰a do startej cebuli, wsypujemy dwie 造瞠czki przyprawy w這skiej, s鏊 i pieprz do smaku oraz wlewamy 150 ml soku pomidorowego tomatera (pozosta陰 cz窷 soku 350g. zostawiamy do sosu).
Wszystko bardzo dok豉dnie wyrabiamy na jednolit mas, makaron nadziewamy mi瘰em i uk豉damy na pierwszym i drugim poziomie parowaru.
makaron nadziany mi瘰em, canneloni na parze Pozosta陰 cz窷 soku wlewamy do miseczki, solimy i pierzymy do smaku, wsypujemy jedn p豉sk 造瞠czk przyprawy w這skiej oraz dwie 造瞠czki cukru.
Sos dok豉dnie mieszamy i k豉dziemy na trzeci poziom parowaru, wszystko gotujemy 50 minut.

Makaron po w這sku nadziewany mi瘰em w sosie pomidorowym

Niepo這mice 2011, Piotr Eliasz